作為狗仔粉fans,一定食過十八座狗仔粉😌早喺佢成為遊客網紅店之前,已經捧場。今日5:30嚟到,都等咗10幾分鐘先入座。🔎環境,服務店內人流不絕,全場爆滿(店只有十多個座位)。現在已使用手機落單,仲可以選擇辣度、加配菜等等,比以前更有彈性。店員都普遍冇乜耐性,語氣比較重,可能真係太忙太多客,服務態度未如理想。🔎味道十八座狗仔粉湯底有啲thick,味濃,偏油,加埋枱上嘅免費菜甫認真一流👍🏻有人會嫌太重口味,但係偏愛重口味嘅我覺得唔錯。下次仲要加埋豬油渣,應該仲正😝黑白炸丸墨丸貢丸味濃👍🏻熱到燙口,加埋辣粉,四粒真係唔夠喉!🔎價錢以街邊小食嚟計,呢個價錢真係唔平。但係網紅效應之下,仍然有好多人慕名而來。P.S. 各位openrice用家,有其他狗仔粉介紹,歡迎開心share 🤩

今日5:30嚟到,都等咗10幾分鐘先入座。

🔎環境,服務

🔎味道

黑白炸丸
墨丸貢丸味濃👍🏻熱到燙口,加埋辣粉,四粒真係唔夠喉!

🔎價錢