5月19日, 是晚又睇戲~ 於是就腳地喺朗豪坊開餐. 喺唔同地方經過幾次euro gogo都想入去食… 今次終於有機會試下喇! 呢度係快餐點形式, 自己搵位坐自己睇水牌揀野食自己買飛. 跟住返埋位等食~::: 百寶 (磨菇 + 辣肉腸 + 菠羅 + 腸仔) 半份 ::: $32半邊pizza其實唔係好大. 有三件, 薄底, d材料色彩繽紛都幾豐富! Pizza味道其實幾好, 不過個餅底好似餅乾, 同埋有少少淋… 整體算係合格而已.::: 白汁香腸火腿磨菇意粉 ::: $29有d失望. 首先賣相已經唔吸引~ 白雪雪1pat, 芝士又唔夠多唔夠香. 食落亦然. 白汁冇乜味, 唔食材料的話會淡茂茂. 香腸火腿磨菇都係一般料子. 可幸個意粉幾彈牙, 軟淋適中. 尚算合格.::: 蜜糖雞翼 ::: $26嗜甜嘅人一定好鍾意!! 因為真係甜到漏!! d蜜糖一底都係, d雞翼勁黏住個兜底. 雞翼焗過但係唔知點解都係好濕, 個皮唔乾唔脆. 不過我嗜甜, 所以覺得幾好味~ 呀比就覺得麻麻地, 甜得滯!::: 凍朱古力鮮奶::: $20好飲! 好creamy好thick. 奶味香濃! 不過似係超市盒裝奶貨

::: 白汁香腸火腿磨菇意粉 ::: $29

::: 蜜糖雞翼 ::: $26

::: 凍朱古力鮮奶::: $20
好飲! 好creamy好thick. 奶味香濃! 不過似係超市盒裝奶貨色, 賣$20有d貴同埋唔抵囉!

論環境, 似café, 論食物, 唔係話好出色. 感覺都只是ok.
百寶pizza
白汁香腸火腿磨菇意粉