2018-09-17
聽朋友講呢間放題唔錯,所以就決定book位去試下。去到佢安排左卡位比我地坐都幾舒服,係位與位既距離比較窄。一去到佢就比左張首輪剌身紙我地,叫完好快就會有得食,啲剌身都幾爽口。之後仲有個限量火鍋叫左日本和牛壽喜燒,果然冇叫錯,啲牛肉薄嫩易入口,個湯都甜甜地,所以啲菜同金菇都鮮甜。佢仲有個訂座加推,我試左海膽剌身,正正常常都新鮮的。之後必食推介一定係芝麻雞翼,香口又大隻,真係皮香肉滑。仲有個好似係網紙蝦卷,外脆內軟,啲料都幾足。但個蝦天婦羅如果可以少啲粉就更好了。我就好鐘意食蜆,見到佢有炒蜆就一定叫黎試下啦,一份都有好多好大碟,個人認為個汁整得幾好幾回味,但蜆既鮮味就爭少少。仲有叫左火炙岩鹽燒三文魚壽司,正正常常試下無妨。最後仲叫左一口和牛粒,啲牛都幾入味但薯仔更好食,又淋又入味。最後都試左啲小甜品,白色既好似係益力多乳酸,另一個就係藍色既啫喱,兩款都唔錯,仲食埋雪糕。總括黎講,送野食既速度都算快,份量都岩,係剌身有d會比多左,食物種類都好多,味道不錯。走廊窄但坐位寬,可以一試!
佢仲有個訂座加推,我試左海膽剌身,正正常常都新鮮的。
仲有叫左火炙岩鹽燒三文魚壽司,正正常常試下無妨。