2024-04-11
虹橋出名多嘢食,今日我地就黎到呢間最當眼位置既BYOB Coffee Roaster食晚餐!入到去坐低,決定左食啲咩,就要出去Counter叫野食,跟手俾埋錢,講返自己坐邊,然後就可以返埋位等食啦。我地叫左:🍖德國黑麥啤慢煮咸豬手:食落真係有幾香既啤酒味,平時啲人飲啤酒食咸豬手,今次佢直接將兩者融合,味道好夾!🍝加拿大海膽意粉:意粉幾彈牙,海膽都幾大舊,唔錯。🥗蟹肉牛油果他他沙律🦀🥑🙋🏻♂️🙋🏻♂️🥙:成個蛋糕咁好多層,賣相好靚呀😍味道都相當唔錯。🍗水牛城雞翼:個汁酸酸甜甜辣辣地,幾醒胃。🍟黑松露焗薯角:未食已經聞到好香黑松露味,芝士同脆薯角味道濃厚幾好味。🍹新鮮牛油果火龍果鮮打奶昔:一路飲一路食到好多牛油果粒粒同火龍果籽,新鮮健康又好味!整體食物味道同賣相都好好,臨走時店員仲提我地攞遮,好有心🫶🏻
我地叫左:
🍝加拿大海膽意粉:意粉幾彈牙,海膽都幾大舊,唔錯。
🍗水牛城雞翼:個汁酸酸甜甜辣辣地,幾醒胃。