2014-07-10
買左1830的Transformers 4戲飛因成兩個半鐘, 所以1730去到呢度先食個早飯啦唔知係咪星期六所以無下午茶餐可能5點幾太早啦,成間鋪都係得2台客一入去, 個男侍應好怪地問長問短, 又吹下單, 總之身體語言好怪我地睇緊餐牌, 佢又要係度等你, 好大壓力...未至於無禮既, 但感覺好怪...唔鐘意囉~叫左四樣野, 係好食既, 有個凍盤好似豆片既野, 唔記得名, 因好難寫既, 不過個好咪味的, 三鮮年榚湯好好味!擔擔面同小龍包就非常一般最怪係呢個時間真係無咩人係鋪, 全部加埋得 3, 4台,大把吉台, 唔明做咩好似好想趕我地走咁有個女侍應係咁無啦啦衝埋黎, 真係有4, 5次, 係衝!見到個碗仲有野, 就又走開!非常影響我地食飯情緒, 好怪, 食幾淡又衝過黎睇下食晒未....真係好無禮貌!!!d野食係唔錯, 但佢d員工真係好趕客!!!
所以1730去到呢度先食個早飯啦
唔知係咪星期六所以無下午茶餐
可能5點幾太早啦,成間鋪都係得2台客
三鮮年榚湯好好味!擔擔面同小龍包就非常一般
d野食係唔錯, 但佢d員工真係好趕客!!!