見到在屯門開了這間 outback 行過幾次都未有去試下,今次由於生日收到 outback 的 coupon 送一份肉眼扒的 coupon 所以就去試下, 早幾日 book 了位所以一去到就順利入座。在未點野食之先服務員先送上黑糖麵包,這個麵包幾好食好軟熟!! 食完都想食多一個哩~~跟住就點了一份西蘭牛扒,由於要點夠 $300 先可以用到張 free coupon 所以就點多碟意粉。意粉好食不過可能d 汁太濃了不能食太多會好快飽食唔落其它野食的,另外西蘭牛扒7成熟但係質數只是一般但都ok 的不過相對份肉眼扒來講的話肉眼扒肉質夠軟真的很好食~~~另外一提那些附送的伴菜甜蕃薯夠淋幾好食的! 食飽後已經見到全場 full 晒了不過服務員都無吹我地走,最後都飽了食不落甜品就埋單走了~~

黑糖包
意粉
肉眼扒
西蘭牛扒
題外話/補充資料: 睇番網頁原來屯門店止到11月尾係有甜品送的~~
2012-11-08
慶祝紀念