2012-08-24
為左令身邊o個個生日特別一點,揀左依間有靚景既餐廳作為生日飯。蝦作signature dish依個牌好重要,係代表你需唔需要侍應停低為你服務既然帶左蛋糕去切,就唔order太多食物。我地揀左3樣野食,分別係依個炸蝦拼盤America's App $162普普通通,無咩特別,唔係太夠熱,蝦亦無咩鮮味可言Baked Seafood and Rice $152唔係太想食飯,嘗試問下可唔可以轉做意粉,又得喎!但味道認真麻麻,太多cream,感覺好膩,又唔夠味叫左個意粉,可以加$52蚊要個串燒蝦依個真係唔抵食,諗住燒蝦難食極有限,但好明顯唔係新鮮唔收切餅費,幾好生日仲會送個甜品,不過唔送好過送,全部都係cream咁制佢地仲會唱歌慶祝,但其實好嘈,如果一晚有幾檯生日,你都咪話唔辛苦可以係山頂用$4xx食個飯,又真係無咩投訴既侍應服務幾好,叫佢地幫手影幾次相亦無黑面
dish
依個牌好重要,係代表你需唔需要侍應停低為你服務 既然帶左蛋糕去切,就唔order太多食物。
我地揀左3樣野食,分別係依個炸蝦拼盤America's App $162 普普通通,無咩特別,唔係太夠熱,蝦亦無咩鮮味可言
Baked Seafood and Rice $152 唔係太想食飯,嘗試問下可唔可以轉做意粉,又得喎!
但味道認真麻麻,太多cream,感覺好膩,又唔夠味
叫左個意粉,可以加$52蚊要個串燒蝦 依個真係唔抵食,諗住燒蝦難食極有限,但好明顯唔係新鮮
唔收切餅費,幾好
生日仲會送個甜品,不過唔送好過送,全部都係cream咁制
可以係山頂用$4xx食個飯,又真係無咩投訴既
侍應服務幾好,叫佢地幫手影幾次相亦無黑面