2019-05-09
今日我朋友出外聚會,當然就想揀近我地的荃灣,最後在網絡上找到一間咖啡店,但在地鐵站都要行比較遠的路程,終於到達的時候,沒想到有咁多人在這裏吃下午茶。今次就叫咗一個意粉,一個全日早餐和兩杯飲品,價錢方面$166還可接受,食物質素都幾好,食物有意外,但是飲品方面就有點失望。今次叫的意粉辣味夠,而且蜆肉都不少,不過份量唔算多。全日早餐每一樣野都有,而且價錢$78都幾抵食,方包好轉牛角包加$6,牛角包夠熱而且都幾脆口,十分好味,其他的全日早餐就一般,沒有什麼太大的特別。咖啡方面加咗錢轉朱古力咖啡,拉花唔算十分漂亮,而且口感偏薄,朱古力味和咖啡味偏弱。伯爵茶鮮奶,伯爵茶味道唔夠,而且鮮奶味麻麻,整體來講飲品係比較失望,反而食物質素都不錯,坐得都幾舒服,大約五點多已開始收工,我哋就離開。
今次就叫咗一個意粉,一個全日早餐和兩杯飲品,價錢方面$166還可接受,食物質素都幾好,食物有意外,但是飲品方面就有點失望。今次叫的意粉辣味夠,而且蜆肉都不少,不過份量唔算多。 全日早餐每一樣野都有,而且價錢$78都幾抵食,方包好轉牛角包加$6,牛角包夠熱而且都幾脆口,十分好味,其他的全日早餐就一般,沒有什麼太大的特別。
咖啡方面加咗錢轉朱古力咖啡,拉花唔算十分漂亮,而且口感偏薄,朱古力味和咖啡味偏弱。 伯爵茶鮮奶,伯爵茶味道唔夠,而且鮮奶味麻麻,整體來講飲品係比較失望,反而食物質素都不錯,坐得都幾舒服,大約五點多已開始收工,我哋就離開。