2018-08-11 44 瀏覽
兩三年前就已經有食過呢間金船長,俾我印象係好鬼多人食,記得當初打去book枱真係full哂,今日再泥食,場面依舊,全場滿坐,外面有人等位😆証明我地無泥錯,好食先多人泥😋結果無令我地失望!黑松露菌醬意式馬士卡普芝士夾心pizza超香黑松露味道,芬香撲鼻!配上芝士焗一絕餅底松脆!南瓜忌廉湯同雜菜魚清湯都好出色,一淡一濃,味道剛好,先暖胃。不錯唷法式焗田螺熱辣辣上枱,仲聽到呢吱吱聲架。蒜容味濃,配上法包。焗蜜糖雞亦自家醃製,調味剛好,焗到雞皮香脆,肉質肉嫩!美國西冷牛扒牛味濃,煎得剛好不會過老,唔un!美國豬鞍扒豬既肉汁鎖哂係入面,一切開係肉中留出肉汁,嫩滑,肥瘦分報很好。配上磨菇汁!絕配金船長梳乎厘即叫即製,係超好食,但記得要早少少落order,都要焗成20分鐘架。早落單早享受囉,我地揀左原味,脹卜卜好治癒。食落好似乎再次泥到呢間餐廳,食物質素依舊出色味美精緻!員工服務態度好好呢!等枱係值得既,期待下次再泥🤤🤤🤤🤤
黑松露菌醬意式馬士卡普芝士夾心pizza
超香黑松露味道,芬香撲鼻!配上芝士焗一絕
餅底松脆!
法式焗田螺
熱辣辣上枱,仲聽到呢吱吱聲架。蒜容味濃,配上法包。
焗蜜糖雞亦
自家醃製,調味剛好,焗到雞皮香脆,肉質肉嫩!
美國西冷牛扒
牛味濃,煎得剛好不會過老,唔un!
美國豬鞍扒
金船長梳乎厘
2018-08-03
5 分鐘 (堂食)