餐廳: 海饌 - 海鮮牛扒餐廳 (Fashion Walk)
資訊:

2024-07-11 147 瀏覽
今日happy weekend , 約咗朋友放工後去銅鑼灣食飯兼傾下計.我朋友話帶我去食好嘢,去咗fashion walk 食街, 周圍好多野食, 多款不同風味特色餐廳都有.D 間餐廳食西餐, 環境好chill , 座位舒適, 枱同枱之間有一定距離, 感覺唔會好嘈.生蠔:即叫即開, 肥美大隻, 重海水味, 新鮮刺生油甘魚:油甘魚厚切新鮮, 入口即溶, 再加上芥末柚子醬, 洋蔥和些時令水果( 芒果+ 西瓜) , 酸酸甜甜, 非常開胃,有驚喜蜆肉意粉: 有誠意, 攞盤好靚,d 蜆圍住碟邊, 有十多隻, 隻隻都大隻鮮甜, 意粉煙煙銀銀, 口感十足食物質素非常高, 值得推介😋

生蠔:即叫即開, 肥美大隻, 重海水味, 新鮮

食物質素非常高, 值得推介😋
2024-06-29