前日好開心同屋企人去咗太子酒吧街,一間餐廳,呢一間食咗一次真係會上癮啦,食物超級有水準,好好食,下次同屋企人嚟,一定要係食呢間啊,首先去到餐廳位置,非常之方便,跟住太子警署對面,位置好方便,係中心點,至於食物方面,我哋叫咗一個集扒配薯菜,集扒超級抵食呀,有豬扒雞扒,午餐肉,有雞翼,有腸仔,加埋一齊呢個配搭真係唔錯呀,而且仲有另外一個餐都係十分之推介,就係軟殼蟹漢堡包,呢個漢堡包夾住菜,有黃牛,超級大塊超級口,所以我覺得好抵食,然後加埋軟殼蟹係一流嘅絕配,然後呢度重點係走,可以嗌大大支酒,然後可以同朋友暢敘傾偈,又可以飲酒嘅地方,真係好放鬆好舒服啊,而且個氣氛係好寧靜,地方整潔,侍應嘅招呼都係熱情好有禮貌,會即刻解答客人嘅問題, 所以呢一間我非常之鍾意呀