2016-03-23
以前間中會同朋友黎食,裝修之後第一次再黎價錢還好,銅鑼灣旺地段,都唔預佢會平,勝在食物種類豐富,仲有豬仔包七點幾入座,樓上茶座無乜人講左飲品先,同朋友叫左兩杯紅豆冰,朋友覺得佢果杯有點太甜開頭我就覺得還好..但其實呢杯野一d都唔好..開頭飲紅豆冰無乜野,之後,可能d冰熔熔地,杯野無咁甜,開始有d怪味,腥味,我同朋友做過餐飲,大家都知出街飲野食野預左污糟,但至少唔會肚痛。今次杯野,飲飲下就飲左陣洗潔精味出黎,仲有點漂白水之類既味道。唔知係d冰既問題,定隻杯既問題,總言之,都幾肯定係呢杯紅豆冰有問題。液體落格落得快,賣單之後出街行左無耐,已經開始肚痛。痛到返屋企肚柯。至於食物,我叫左個雞扒蒜蓉蝦跟意粉意粉冇發水,有嚼頭,算還好蝦有點意外,幾香,有用牛油蒜蓉去煎,肉質一般雞扒,我以為雞扒好難整得難食,原來都係可以幾難食,肉質粗糙難咬。總括,唔會再黎
七點幾入座,樓上茶座無乜人
講左飲品先,同朋友叫左兩杯紅豆冰,朋友覺得佢果杯有點太甜
開頭我就覺得還好..但其實呢杯野一d都唔好..
至於食物,
我叫左個雞扒蒜蓉蝦跟意粉
意粉冇發水,有嚼頭,算還好
蝦有點意外,幾香,有用牛油蒜蓉去煎,肉質一般
總括,唔會再黎