2022-08-11
收銀態度極差今天第一次帶小朋友來食lunch, 我黎到之後問佢有冇位, 冇答我, 後來我見到原來側邊有部機要拎飛。 等緊位嘅時候, 佢話我小朋友擋住佢條路我都算。因為我小朋友真係擋住出入口。到我坐低時,冇人拎menu 比我,咁我唯有等人經過啦,正在等餐牌期間, 啱啱見到收銀帶位,於是我請佢拎餐牌俾我,佢叫我等一等,繼續serve佢帶位果2個疑似朋友嘅客,仲好好咁安排左張卡位比佢地, 原本張卡位係我地要先, 後尾有張細檯走, 佢安排左我去細檯。細枱唔緊要,我都唔介意,但之後佢安排咗個張枱後,一直都唔拎Menu俾我,返去一個冇人要serve 既cashier。放menu 既位明明就係佢後面都唔順手拎。 服務態度極差!!!! D 食物再好食都唔會再幫襯。
D 食物再好食都唔會再幫襯。
溫泉蛋豚肉石頭鍋珍珠飯
學生鴛鴦意粉溫泉蛋肉醬意粉