🌕Hello我係Moon🌕相信喺荃灣行街都知道想食放題去邊度㗎啦,😍今次同荃灣嘅朋友喺荃灣搵放題食,我哋事前係冇book枱,😳諗住行到樓下睇啱邊間就食邊間,😛好彩唔係繁忙時段想食嘅依一間一間一鍋堂仲有位!🤩估唔到現場環境係咁大,🥰除咗可以自己拎嘢食之外仲有可以電子落單,😤除咗一啲丸菜類飲品類依度仲有雪糕機,😏電子落單嘅選擇都有好多有牛肉豬肉羊肉雞肉海鮮等等,😋依度係限時100分鐘任食,😌完全滿足晒我同朋友想食放題嘅慾望,😏因為我哋實在太耐冇食過啦,😋我哋揀咗依度嘅一鍋潮汕鍋,😌好快就已經有個鍋!😳係依個時候我同朋友就分頭行事😎一個負責電子落單另一個就負責出去拎嘢食,😚電子落單真係好正,😛我就每樣有興趣嘅都嗌少少,😌有手打系列,🥳聽個名都知吸引啦,🤩仲有素系列!😋呢個湯底唔會太鹹味道啱啱好而且睇得出好足料,😆我哋首先放咗肉類,😇依個嘅安格斯牛肉真係好新鮮,😝所有嘅牛肉都好高質素,😛依個價錢食絕對回本!每一片嘅牛肉肥瘦比例都好完美,食落口唔會肥肉亦都唔會每一舊都係筋!🤓好香嘅牛肉味!😚我見到有素羊腩所以就試吓啦,😛味道真係好特別,😗而且口感真係好似肉!😎依度嘅蟹柳真係好長好長,😏如果鍾意食
🌕Hello我係Moon🌕

😌好快就已經有個鍋!😳

呢個湯底唔會太鹹味道啱啱好而且睇得出好足料,
😆我哋首先放咗肉類,
食落口唔會肥肉亦都唔會每一舊都係筋!🤓好香嘅牛肉味!😚
依度嘅蟹柳真係好長好長,
😏如果鍾意食蟹柳嘅朋友都一定要食!😛
呢度仲有花膠而且每塊都係大大嚿,
😍食放題之餘當然要補充多啲膠原蛋白啦!😚
餃子🥟鴨血都好正!😳其實依度嘅選擇真係好多好,😏下次我一定要再嚟食其他嘅!😤選擇又多質素又高!😏
電子落單除咗可以落火鍋配料之外仲有啲前菜同埋小食,😋仲有一個係胡麻拌麵,😚依個真係好上癮,😝辣到啱啱好而且好均勻咁樣配晒每一條麵條,😳食火鍋食埋拌麵真係冇得彈!😛
除咗一般嘅菜依度仲有羽衣甘藍🥬,
😎仲有好多飲品都好特別,
😝我每一支都試咗,🤩推介俾大家嘅就係蝶豆花,
😆因為依個花茶嘅底部仲有啲爆珠,😍真係好有驚喜不過記住要用粗飲管飲呀!😳
🌕最後MoonMoon真係好滿意依度嘅火鍋放題,😏食物選擇又多而且牛肉都好高質素每樣食材都好高質素!飲品仲有驚喜!🌕