餐廳: 星月樓
資訊:

一間餐廳即使食物更好,若服務態度惡劣,都唔會想去食。家老係上環分店常客,見荔枝角有分店,就去試試。到達門口,不用等位,我地三個人,佢叫我地坐門口位一張二人枱...好在最後都轉番張四人枱俾我地。店員鋪完枱派碗碟,碟上竟然有食物渣滓,店員收走隻碟,但一直都冇再拎新碟黎。見到咁ge情況,我地緊係再洗啲餐具。洗完,想叫店員幫手拎隻大碗俾我地倒水,一位戴眼鏡ge店員好大聲咁講「我地係不設倒水服務,啲碗我地全部用熱水淥過先俾你地,你地自己去個度倒!」首先,我地唔會知你地有冇淥過啲碗碟,而你地話淥完都仲可以有食物渣滓咁拎過黎食客點有信心! 食物其實唔算差,假日午市套餐$238有三款點心、一款灼菜、粉麵飯、小食,份量都唔細,算係抵食。

2020-04-26
3 分鐘 (堂食)