2021-10-15
我第一次寫食評,我真係唔知點比分呢間餐廳清明節假期,預左會多人,但冇諗過要等咁~耐野食係好食既,不過佢地生意太好,食客太多,等叫野食,等野食上枱,等埋單,等等等落完單, d 野食都出得慢,但係唔算太~慢,都係可接受範圍內。我地食完第一輪,再加單,只係加左 1 樣野,結果等左40分鐘都未黎! 我地開頭都乖乖地等,等左20分鐘唔對路,催單催左 2 次都未黎!好彩店員好好,佢地都知我地等左好耐,佢地都覺得唔好意思。 我叫取消同埋單,佢地都幫我取消左。不過等埋單又要等多15分鐘!拎張單黎埋單,拎左5分鐘,拎張卡去比錢,再拎返黎又10分鐘。喺餐廳既2個鐘,有一半時間係等。想讚一讚店員,好好禮貌,咁忙都冇話會發脾氣。下次如果可以的話,會平日再去一次,會比多次機會佢既。會建議帶多兩個朋友一齊去,傾下計打發下時間可能就唔覺等左咁耐既。
清明節假期,預左會多人,但冇諗過要等咁~耐
想讚一讚店員,好好禮貌,咁忙都冇話會發脾氣。