2022-07-01 18 瀏覽
餐廳裝修復古,酒吧為佢加添摩登味道。食物有被驚訝到,每道菜都比心機烹調,推介👍🏻🐥 Grilled Honey Wings有驚訝到既雞翼,外皮加咗蜜糖汁,仍然非常脆,無令個皮軟化。肉質細嫩同juicy🎖🍔 Signature Burger暫時冇出現喺Menu上,員工推薦我地試試。佢既肉用左純Angus Beef,唔會mix 埋其他肉一齊製作,真材實料。薯條炸得岩岩好,高質👍🏻🥚 Homade Fettuccine Cabonara自家製意粉彈牙,汁調得剛剛好。🍫 Mable AffogatoChocolate mousse cake, vanilla gelato, espresso平時唔好甜品,但呢個值得一試。個蛋糕朱古力味好濃,有層次感,仲加埋espresso🤤

🐥 Grilled Honey Wings

🍔 Signature Burger

🥚 Homade Fettuccine Cabonara
自家製意粉彈牙,汁調得剛剛好。

🍫 Mable Affogato
  • MARBLE AFFOGATO