2020-01-08
1. 已訂位(10位) ,明明窗邊長枱已有留座牌, 經理却想安排大堂散座(可能想望落多客) ,我出聲,最後都係坐窗邊,但黑面!😤😤2.有蛋糕帶去,員工好兇狠咁同我講, 要100蚊切餅費喎! 收錢完全冇問題,不過唔使咁兇狠。😤😤3.全程各員工眼神回避,睇你唔到,唔洗做, 唯有大聲嗌~唔該!唔該!之後焗做。😤😤4.食到尾聲(9點未到) ,個經理就係隔籬枱準備明天碗碟, 不斷製造噪音,俾我感覺就係趕客。😤😤5. 收我一百蚊切餅費, 個蛋糕拎出嚟,根本無擺入雪櫃,淋Q晒。😤😤6.蛋糕都未食完(9點) ,個經理就走過嚟,好凶狠咁同我講, 要埋單先喎,都係嗰句,埋單先唔緊要,不過唔使咁凶狠。😤😤7.最後埋單,我全程都以禮相待,亦有額外小費俾個別員工, 但經理黑面+多謝無句,我真係唔知有乜做錯,可能最錯喺嚟幫襯。😤😤若不是母親生日,有大有細,不想破壞氣氛,我早已反枱,可笑的是,態度最差的,相信是該店經理~無下次!😤😤