2012-09-16 78 瀏覽
今日下午同男友去左呢間靚靚食車仔麵, 我覺得野食都ok, 不過service真係唔得..話說有個亞姐送餐時不小心將食物的汁跌入我男友條褲度, 仲好似冇野咁..比卷紙巾就算..同埋臉孔仲有d禧皮笑臉,老老實實..呢間食店食品其實唔差, 不過衰在係service!雖然價錢唔算太貴!約$35-$40左右, 不過作為食家, 除左留意食物味道及質素外, 也很注重員工服務態度!不過當對事不對人來說, 佢既車仔麵都料不算差九轉大腸: 酸酸甜甜的味道! 我覺得幾好味...男友話麻麻...唔o岩食涼伴脆墨魚: 呢味係最好味..可能係墨魚爽同埋個汁正雞臣: 都幾好味, 因為個汁同墨魚個汁一樣車仔車湯底: 好似多左少少味道, 不過都唔差!其實呢間車仔麵真係幾好味, 不過我覺得老闆要train up返d員工, 不過當做錯野時唔好禧皮笑臉的態度對顧客囉

不過當對事不對人來說, 佢既車仔麵都料不算差

涼伴脆墨魚: 呢味係最好味..可能係墨魚爽同埋個汁正

雞臣: 都幾好味, 因為個汁同墨魚個汁一樣

車仔車湯底: 好似多左少少味道, 不過都唔差!

湯底ok啦
口水雞太辣又有雪味