2010-02-24
兩個人去食~之前都來過一次,都知佢既服務唔好,估唔到今次再下一城,再差d唔駛等就有位,dinner時間叫做好好彩,但係不幸地我地坐左個冷氣位,吹到正一正開頭我地都仲頂得住,過左15mins,嘢食開始來就頂唔住了!coz d嘢食極快凍晒我地問佢可唔可以change位,佢話full,唔得,咁都可以理解,咁我地問可唔可以校細個冷氣,佢話唔得,話會好焗!咁一個唔得,我地就問第2個人啦,第2個仲衰,見我地叫佢,佢唔出聲走開!之後再問,因為真係好凍,d嘢係先岩岩來,都未食到一半!再來個睇來似經理既,佢就熄左個戍冷氣風口!即刻好好多~ 我地問佢可唔可以叮返熱d嘢食,佢都樂意點知坐唔夠10mins,個風口又開返!佢地呢班阿叔waiter到底想點?!唔係咁做生意呀ma? 兩人枱都係客呀! 我try to turn off on myself,but failed只好快快食埋d話咁快又凍左既嘢食,即走佢d嘢食係好味,都叫抵食,不過未好食到要我忍受d咁既服務態度既程度lor!以後唔會再來!
coz d嘢食極快凍晒
咁我地問可唔可以校細個冷氣,佢話唔得,話會好焗!
之後再問,因為真係好凍,d嘢係先岩岩來,都未食到一半!
再來個睇來似經理既,佢就熄左個戍冷氣風口!即刻好好多~
我地問佢可唔可以叮返熱d嘢食,佢都樂意
點知坐唔夠10mins,個風口又開返!
只好快快食埋d話咁快又凍左既嘢食,即走
以後唔會再來!