2007-08-18
平時去開樓上果間,今日星期五放工試新嘢才想起這間未試過.Last minute 訂到張二人檯.環境ok,有tealight响檯,出面有個露台.Dinner menu有三個course $328 或四個course $368.Menu 冇大驚喜,fusion 意+法.我點了Parma ham and rugula salad,跟海鮮湯,羊扒.及一杯house red wine.D waiters得唔著制服的才懂得落單同推介食物.首先要comment張napkin,係紙餐巾,so cheap.前菜: 好湯: 好但個碗好cute囉,花型...嚇死,又難畢湯.面飽冇嚟,要追.嚟到得牛油,又要叫olive oil.面飽: 好House Red Wine: 嗶,好難飲,擺低唔想飲.主菜:好甜品:好唔知係full house定係個設計,環境好嘈,好嘈,如果你想同darling談心請你大聲d,要大聲個隔離.有大改善才考量去第二次.
D waiters得唔著制服的才懂得落單同推介食物.
前菜: 好
湯: 好但個碗好cute囉,花型...嚇死,又難畢湯.
面飽冇嚟,要追.嚟到得牛油,又要叫olive oil.
面飽: 好
House Red Wine: 嗶,好難飲,擺低唔想飲.
主菜:好
甜品:好
有大改善才考量去第二次.