冬天除咗掛住韓國街邊嘅魚糕串 宜家天氣熱番啲就啱食番啲chill啲惹味啲嘅野🤪好邪惡咁同朋友外賣咗好多唔同款去試真 可惜無拍番條ASMR 真係脆到不得了!尤其是每落完單 見到店員係度用麵粉團包包包再拎去炸 包保每嚿新鮮炸起 隔咗幾個鐘拎番屋企食依然咁香口 無淋到!絕對買得過做宵夜/party食😆落單時會問你想唔想灑糖 份量灑得幾適量唔會過甜👍又痴得實唔會邊食邊跌唔錯。。。🦔👉芝薯拉絲熱狗棒呢個係我心心念念想試嘅款式😍外表痴住多粒大大粒脆薯 密密麻麻簡直份量比得超足 🥔又唔會炸得過火 食到內裡薯蓉感覺幾舒服 熱狗中心係滿滿的芝士❤味道唔會好濃 但感覺濃過水牛芝士嗰款 味道很和諧唔會太重口味 薯仔芝士呢個組合絕對唔會差😎。。。🦔👉水牛芝士拉絲熱狗棒 好欣賞佢熱狗棒炸得剛剛好嘅技術🤩咬落香口但一啲都唔油膩 外層超脆的好啱過口癮 包裹住淡淡嘅水牛芝士 啱哂唔想食得太heavy嘅人 擺耐凍咗嘅話建議整番熱會易啲拉絲🤣如果唔係就好似我咁食到部分中空 個心都空空地。。。🦔👉鴛鴦芝腸熱狗棒個個炸完其實都差唔多樣 表面咁乾淨俐落 真係會分唔清邊個打邊款 但感覺其他口味會特別過呢款鴛鴦芝腸🤓開頭幾啖咬極都

👉芝薯拉絲熱狗棒

👉水牛芝士拉絲熱狗棒
👉鴛鴦芝腸熱狗棒
個個炸完其實都差唔多樣 表面咁乾淨俐落 真係會分唔清邊個打邊款 但感覺其他口味會特別過呢款鴛鴦芝腸🤓開頭幾啖咬極都係🧀以為自己叫咗兩條水牛芝士 明明我聞到香腸香架喎!! 咬到最底(仲要frd子係食下半嗰個) 先食到條脆皮腸咁嘅size😢

👉芝士球
如果唔係串起咗 望落幾似印度小食Pani Puri🤣好特別的除咗內裡好大嚿芝士 芝士球內層都有層芝士coating雙重享受!咬落又煙煙韌韌😚

👉年糕香腸串
完全韓國的感覺!一整串起碼有3 pairs仲要唔細嚿 咬落好滿足🥰年糕做到外脆內軟糯 但又唔會腍到爛 香腸本身無乜味 但淋上線條咁靚嘅韓式辣醬就極有嗰種韓味!🤪

👉烤牛肉餅
好彩有試佢地嘅牛肉餅!雖然成份40蚊 但肉質好豐滿😍剪開做2件嘅橫切面都好大 內裡餡料都唔少 食落感覺令我諗番泰式魚餅 呢個就係加厚版 啖啖都係肉汁 亦唔會好油膩 食完半份都幾濟幾滿足xd
外賣自取