.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🏮 𝑺𝒑𝒆𝒄𝒊𝒂𝒍-𝑬𝒅𝒊𝒕𝒊𝒐𝒏 𝑳𝒂𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏 𝑪𝒂𝒏𝒅𝒚 𝑩𝒆𝒏𝒕𝒐 𝑩𝒐𝒙 HKD 198 @ 🌟 Sugarfina 《👽食神大媽愛特色禮盒》.🥳 時間真係過得好快,年尾已經悄悄到來,又係搜羅新年禮盒送禮嘅時候啦!今次大媽就揀選左SUGARFINA嘅特別版糖果禮盒,個紅燈籠造型真係好可愛又吸睛呀!打開燈籠造型嘅禮盒,入面會有兩盒經典造型嘅朱古力同糖果。.🌰 首先係松露朱古力,外層有閃閃發光嘅金色朱古力包裹住,再注入咖啡味,同加咗伏特加,味道更加濃郁豐富,好容易食唔停口!.🪷 另一款香甜嘅荔枝味軟糖,荔枝味道好清香,絕對唔怕太甜恰到好處,食幾多件都唔會覺得膩!最吸引係蓮花嘅造型,即刻增添好幾分清雅嘅品味。.🤩 店員仲話1月份門市做緊優惠,只要買滿HKD 300,就可以免費獲贈指定糖果小盒!呢個特色禮盒絕對係新年送禮自用好選擇呢!.📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG31號舖☎️ +(852)2116-4688.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG31號舖
☎️ +(852)2116-4688
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
$198 (其他)