.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍨 𝒜𝓇𝓉 𝑜𝒻 𝒞𝓇ê𝓅𝑒𝓈 𝒾𝓃 𝐸𝓋𝑒𝓇𝓎 𝐵𝒾𝓉𝑒 @ 🌟 Café Crêpe《👽食神大媽食CREPE》.💁‍♀️ 圖片展示美食為:Butterscotch Apple Crisp HKD 108Crêpe St. Jacques HKD 125Golden Latte HKD 46Affogato Frappuccino HKE 52.👽 呢間食法式班戟嘅專門店,出名提供好多款法式班戟同飲品,有鹹亦有甜嘅選擇,不論食甜品定係正餐都一流。.🍎 最鍾意呢款「蘋果金寶配奶油醬」,CREPE皮唔會過硬,包住滿滿嘅蘋果蓉,甜而不膩,撒上好多金寶脆脆,增加口感。另外會跟一球雪糕,奶味濃郁,溶左都好味。.🧀 另一款叫咗「秘製瑞士芝士汁配黑松露帶子」,芝士濃郁但唔過鹹,滲透住淡淡嘅黑松露調味,再配上足料帶子好多粒,飽肚但唔覺油膩,好滿足。.🥛 嘢飲就揀咗「黃金鮮奶」,奶味超濃郁,滿滿嘅薑黃夠晒濃,好暖胃。.☕️ 不得不叫「意式雪糕加特濃咖啡」,一杯飲品等於一份甜品,咖啡味濃,雪糕配合口味一流!.😎 呢間嘅CREPE真係做得好出色,味道好多選
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

Butterscotch Apple Crisp

Crêpe St. Jacques

Golden Latte

Affogato Frappuccino

😎 呢間嘅CREPE真係做得好出色,味道好多選擇,價錢亦合理,有機會記得嚟試下。

📍 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號舖
☎️ +(852)2899-2286