.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 超清甜嘅椰子雞火鍋都有放題 @ 🌟 幸福四季椰子雞 🌟.👽 呢啲天氣好想打邊爐但又要怕燥熱,所以最好就係食椰子雞火鍋湯底!呢間餐廳不嬲都主打椰子雞火鍋,個湯底有齊足足四個椰子,超級清甜!而家仲做緊椰子雞火鍋放題優惠,只需要 HKD 398,就可以晚市無限時狂打邊爐!其他優惠時段呢就仲有八折優惠!呢個價錢好超值,一定要試下!.🐔 店員介紹雞係選用無生育過嘅文昌雞,非常之嫩口,唔會有過多皮下肥膏!先飲湯,再食雞,超級滋補清甜!之後就可以落上湯打邊爐啦!.🥩 打邊爐當然唔可以冇肉肉,美國頂級牛板腱同美國牛頸脊都好嫩口,連牛骨髓都有。仲有美國黑豚肉同羊肉唔怕悶。.🦐 海鮮都有,廣島蠔、大蝦、蝦滑、墨魚滑、大蜆、魚片,全部一叫就上檯,唔會拖住慢慢上。.🍡 仲有好多其他選擇,自家製鮮蝦雲吞、自家製韭菜水餃、魚皮餃、牛柏葉、午餐肉、腐竹、芋絲、鴨血、多款菇菇同蔬菜。.👅 最後估唔到會有咁多款甜品揀,有盒裝軟雪糕、芋香奶凍、椰汁紅涼爽、法式焦糖燉蛋、紅糖冰粉、蛋白燉鮮奶,作為一個完美嘅結尾,大滿足呢。.😋 呢度湯底好優質,食物選擇多,仲要坐得超
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
🥘 超清甜嘅椰子雞火鍋都有放題 @ 🌟 幸福四季椰子雞 🌟

椰子雞火鍋放題

😋 呢度湯底好優質,食物選擇多,仲要坐得超舒服,私人空間十足!服務態度又好,做緊優惠真係物超所值:唔想燥熱又想健康打邊爐嘅話,呢度絕對係好選擇!

📍 銅鑼灣登龍街28號永光中心1樓
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️