2024-02-07
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🍋 R̥ͦe̥ͦf̥ͦr̥ͦe̥ͦs̥ͦh̥ͦi̥ͦn̥ͦg̥ͦ L͓̽e͓̽m͓̽o͓̽n͓̽ D̥ͦr̥ͦi̥ͦn̥ͦks̥ͦ @ 🌟 林香檸手打檸檬茶《👽食神大媽愛飲嘢》.💁♀️ 圖中展示飲品為:Shine Muscat Lemon Tea HKD 42Thai Lemon Green Tea HKD 36.🍋 大部份坊間都係一啲化學添加嘅人造檸檬茶,好難得會有用自家果園嘅新鮮果實,杯杯手打嘅檸檬茶呢!自從佢開咗之後,成日忍唔住走去飲!.👀 從來都冇諗過,連檸檬茶都可以有咁多款唔同嘅口味選擇!幾乎每一種都想試,終有一日要試晒咁多款味道先得!.🍇 大媽今次揀咗「香印提子檸檬茶」,本身佢嘅檸檬味道已經係超級香,因為佢全部都係由採摘起計38個鐘頭內運到舖頭。而家再加埋香印提子,兩種香味混合左之後更加清香,同埋一路飲一路咬到啲果肉,更加係香氣四溢。.🍹 另一杯呢就係俾個名吸引,叫做「原諒檸檬茶」。原來,店員話係有泰國嘅抹茶做基底,同檸檬茶混合。飲落呢有淡淡嘅綠茶味,同埋有好少好少嘅奶。感覺上會係比普通嘅檸檬茶濃醇少少,但係又不減清爽。.😋 檸檬茶都可以做到咁真材實料,仲要有好多款配料可以自己選擇加配。佢分店越開越
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💁♀️ 圖中展示飲品為:
Shine Muscat Lemon Tea HKD 42
Thai Lemon Green Tea HKD 36
😋 檸檬茶都可以做到咁真材實料,仲要有好多款配料可以自己選擇加配。佢分店越開越多,隨時經過都可以買杯嚟試吓。
📍 尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B122A號舖
☎️ +(852)9129-0879