2024-01-09
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 A̾l̾l̾-̾Y̾o̾u̾-̾C̾a̾n̾-̾E̾a̾t̾ ̾A̾u̾s̾t̾r̾a̾l̾i̾a̾n̾ ̾W̾a̾g̾y̾u̾ ̾S̾h̾o̾r̾t̾ ̾R̾i̾b̾ ̾H̾o̾t̾p̾o̾t̾ ̾S̾e̾t̾ @ 🌟 大將《👽食神大媽打邊爐》.👽 大媽成日翻兜呢間位置超方便,起正旺角地鐵上蓋嘅日式任食火鍋店。餐廳裝修明亮,座位寬落舒適。.🥩 我地揀咗「澳洲和牛牛小排套餐」,HKD 388一位。可以任食和牛,有牛小排、牛胸腹、牛肩肉等等選擇。仲有熊本豬梅花肉、西班牙五花肉、羊卷肉、同昆布漬雞肉!.🍡 自助區有多款蔬菜同丸類選擇,連沙律、炸物、飯都有!每個區域都分類同埋好整潔。.🦐 佢仲有多款海鮮,有日本鮮帶子、杭州墨魚片、沙白、蝦滑、花膠、海蝦等等!.🍰 好可惜啊,當日雪糕機壞咗,所以就食布甸同泡芙做甜品。.🌟 打足120分鐘,有機會可以試下呢。.📍 旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔☎️ +(852)2333-3258.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️.꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂.
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
🍰 好可惜啊,當日雪糕機壞咗,所以就食布甸同泡芙做甜品。
🌟 打足120分鐘,有機會可以試下呢。
☎️ +(852)2333-3258
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️