2019-06-22 62 瀏覽
原來有自助餐,今次就試下!每枱都會送上一客海鮮盛宴一客👇🏻👇🏻份量根據人數而定,幾新鮮。送既都算有驚喜👅龍蝦汁同海鮮都幾夾,友人超喜歡💕一入到去首先見到甜品吧👇🏻👇🏻中間係沙律吧,側邊有啲ham,藍芝士,車打芝士餅乾等👇🏻👇🏻最主要既熟食區👇🏻👇🏻牛魔王盛宴☝🏻 上圖係出爐過左大概10分鐘既牛柳,熟度保持得幾好,食落唔韌有肉味。食得過👍🏻除左牛仲有豬羅紀公園☝🏻☝🏻有豬手,肉腸同豬肋骨等。仲有一啲小食,呢個有餡雞翅入面係包糯米。小小辣皮又夠脆👍🏻👍🏻竟然有䜴椒炒蜆緊係要試下先,雖然冇咩鑊氣不過蜆入味冇沙有肉地,都ok。最後試試甜品先,聽到有人話呢個芒果椰汁布丁好食,我都試試先。質地較硬身,芒果層有啲果肉,椰汁層有椰香,唔算太甜。幾好食。👅當日食左$238@1,成個自助餐好岩食肉獸。🤣食物保充方面淨返3份1就會refill,每款食物都有清楚既食物牌。埋單時都會問客人有冇咩意見,幾有心。👍🏻
原來有自助餐,今次就試下!

每枱都會送上一客海鮮盛宴一客👇🏻👇🏻

一入到去首先見到甜品吧👇🏻👇🏻
最主要既熟食區👇🏻👇🏻
牛魔王盛宴☝🏻
除左牛仲有豬羅紀公園☝🏻☝🏻
有豬手,肉腸同豬肋骨等。