係幾得意嘅體驗,不過首先係要帶個唔驚蝦嘅人陪你黎食!(又或者自己唔驚!)先講講食物體驗!店名有個蝦字,的確係蝦最出色!啲蝦又大又生猛,亦冇短缺嘅狀況。燒黎食真係十分新鮮!仲爆蝦膏出黎,好好食!除左蝦之外,其實仲有好多其他食物同海鮮,如蠔、蜆、帶子、魷魚等。不過都係擺係冰度比人夾嘅,當然新鮮程度同啲蝦冇得比架啦。帶子同蠔我覺得麻麻地,不過蜆我覺得係鮮甜嘅!其他非海鮮食物就正正路路咁冇乜特別,但冇牛。如果等唔切燒野食,其實仲有少許熟食嘅。不過擺係度煲左好耐嘅冬蔭公蝦我不建議食!啲蝦明顯不新鮮!可能係用翻死左係缸度冇人夾嘅蝦黎整。另外有個不知名飯素粉絲咸到傻左。。。椰汁雞湯薑味過重且唔夠熱,不過叫飲得落口嘅。而肉碎生菜我認為係OK嘅!(可能係唯一OK嘅熟食)服務體驗方面,人手安排有點差。啱啱黎到係得一個人要應付成個場,所以我地都等左好耐先有得坐。但後來老闆同其他員工黎到,服務好反好多。偷聽到老闆痛斥左安排人手個位同事,希望日後呢方面會有所改善!總結!都係幾得意嘅體驗,而啲蝦亦真係非常好食!85折後都要人均320蚊係有啲貴,基本上係食個體驗同食蝦。有錢有時間的話都可一試嘅~

• 流水蝦