2022-09-13 78 瀏覽
𓌉◯𓇋【失望既伯爵奶茶味冰🥹】距離食晚飯時間仲有9個字 同朋友仔決定去Shari shari食飯前甜品🍧費時係條街度熱辣辣🥵🥵中環搬咗新店之後 寬敞左又舒服左 唔使排隊直入🥰🥰▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ 伯爵奶茶味 ($95)🚁(+$10配白玉)每次黎食都會有選擇困難症🥺🥺今次就揀咗個未試過嘅伯爵奶茶味😆份量依然好巨 白玉有三粒 不過零味道 可以吾加😞😞😞面頭有碎冰裝飾下 其實又係無味 不如比翻忌廉我好無。😳😳😳整體伯爵奶茶味好淡 茶味吾出 醬料又唔夠食咗差唔多一半先至有餅乾碎同埋少少布甸 好單調 明明以前食過嘅其他味道好好食🥺唔知做乜水準差左咁多 而且價錢唔平 唯一可取係即刻幫你降溫🥵🥵⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰全部10分為滿分✨ღ味道:3ღ環境:8ღ性價比:4ღ回頭再食機會: 6(食翻其他味)
𓌉◯𓇋
【失望既伯爵奶茶味冰🥹】

▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃

❀ 伯爵奶茶味 ($95)🚁(+$10配白玉)

整體伯爵奶茶味好淡 茶味吾出 醬料又唔夠

⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰

全部10分為滿分✨
ღ味道:3
ღ環境:8
ღ性價比:4
ღ回頭再食機會: 6(食翻其他味)
伯爵奶茶味