2023-02-06 90 瀏覽
最近要考試真係壓力好大😔係時侯要食返d好野滿足一下自己,今次專登去尖沙咀一間好靚既餐廳食Lunch🤩入到去環境真係好靚好舒服 ,好有浪漫既感覺,見到好多嘢食簡,我問左職員推介咗幾款🥰跟住落單^_^法式長麵包,果仁種子牛油平時真係要係法國先食到,果企牛油同包一齊食,營養係非常豐富,法國人成日都食嫁~^_^燉豬腩肉,豬手小丸子,芹菜頭,蘋果迷迭香醬汁呢個真係好正,一款入面有咁多野食,個醬汁好正,特別同豬肉係好夾,做得好有水準,非常滿意~^_^花茶花茶好香花味,香氣清新,好好飲值得推介~終於有個地方比我解壓,以後就來呢度啦🤩位置坐得好舒服,格局都係好有情調,下次真係要食一次晚餐,專登來比個好評👍🏼環境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼食物👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼服務👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
^_^法式長麵包,果仁種子牛油
^_^燉豬腩肉,豬手小丸子,芹菜頭,蘋果迷迭香醬汁
^_^花茶
花茶好香花味,香氣清新,好好飲值得推介~

環境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
食物👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼