餐廳: 譚仔三哥米線 (南豐中心)
資訊:

今日特登同🤴🏻過嚟荃灣南豐中心呢間三哥👨🏻米線🍜食晚餐😄😄第1 : 試新出嘅鰻魚米線🍜!😁😁第2 :食呢款鰻魚米線🍜套餐會送兩張戲飛!😆😆,活動開始左幾日唔知送晒戲飛未呢?😝😝~~~烤原條鰻魚麻辣湯米線🍜~~~果然冇呃人真係原條鰻魚上碗,有手掌咁長🤩🤩,起初都驚鰻魚嘅汁會俾湯沖淡,唔係好濃但都保留到鰻魚甜味,肉質偏薄但都ok 啦😌😌!不過🤴🏻就覺好麻麻!😅😅~~~靑花椒香茅雪碧~~~真係好少花椒味加好少香茅味,唔會太搶雪碧味,冇乜特別😚😚~~~芝麻砂礓雞丁海蜇~~~(唔辣)之前食過五小辣,今次試過唔辣,佢比辣個款更加香芝麻醬,海蜇爽口,雞肉比想像中大粒😘😘最後我哋真係攞到兩張 ‘ 神經 ’戲飛🤩🤩
今日特登同🤴🏻過嚟荃灣南豐中心呢間三哥👨🏻米線🍜食晚餐😄😄
第1 : 試新出嘅鰻魚米線🍜!😁😁
~~~烤原條鰻魚麻辣湯米線🍜~~~

~~~靑花椒香茅雪碧~~~
真係好少花椒味加好少香茅味,唔會太搶雪碧味,冇乜特別😚😚

~~~芝麻砂礓雞丁海蜇~~~(唔辣)

最後我哋真係攞到兩張 ‘ 神經 ’戲飛🤩🤩

2023-02-03
$75.5 (晚餐)