2011-02-19 11 瀏覽
食完很正的台灣菜, 行左一陣在這店隔離的超市, 血拼完就食宵夜, 早前在某團購網買了這間店的coupon, 要兩杯及各多加一款toppings都只係補六蚊!! 好抵. 今日就請朋友食一個我近來很喜歡的小食啦. 店面有數張枱, 在繁忙時間的尖沙咀, 唯有搭一下枱啦.我揀了黑朱古力味, 加了oreo 同燕麥做toppings, 但一入口, 我很後悔, 因為這三種東西是很不夾, 黑朱古力味似雪糕, 不似yo, 而兩款toppings加埋這個疑似雪糕是甜上加甜的, 還有這個燕麥是比較黏牙. 是我不好, 將你地格硬放在一起, 我下次會改.而朋友K就揀了原味, oreo及mochi, 我試食了一啖, 這才對味, 酸酸地才對味嘛. 初次試食的體驗, 感覺嘛嘛希望下次我會揀些perfect match出來再試過.
唔似yo的黑朱古力味

初次試食的體驗, 感覺嘛嘛
希望下次我會揀些perfect match出來再試過.

2011-02-18