2019-10-14 1414 瀏覽
如果屋企樓下要有間茶記,我屋企樓下就係浩記!一個星期會叫一兩次外賣,附近茶記好少一盒都送㗎。最近可能換咗大廚,炒野好食左,所以寫一寫⋯⋯牛肉炒米、揚州炒飯、鹹魚雞粒炒飯,都好大盒幾好食⋯⋯想清D可以叫豆腐蒸斑塊、蒸蛋,味道都ok㗎⋯⋯叫快餐比較抵,每日有好幾款可以揀,每三個月轉一次menu。今日叫左鹹魚雞粒炒飯,$53,有飮品;再加左半份生菜$10。好似有D貴,但佢D炒飯永遠大盒到可以分兩餐食!(相入面係半盒嘅份量)我起身起碼兩點,有時會叫下午茶餐⋯⋯最like春卷或蝦卷拼沙律,好食又唔貴⋯⋯腿蛋治之類正常質素,奶茶都幾滑幾好飲。至於招呼呢⋯⋯收你個三四十蚊,仲想要乜嘢招呼啊?近月大家唔想幫襯連鎖快餐店,就多啲幫襯街坊小店啦!
至於招呼呢⋯⋯收你個三四十蚊,仲想要乜嘢招呼啊?
近月大家唔想幫襯連鎖快餐店,就多啲幫襯街坊小店啦!