2018-08-23 165 瀏覽
是晚落雨,同友人想搵個地方坐低傾計,嚟到呢度。買飲品,芒果芝士味道不錯,飲得出有茶香又不會太甜。只係Service真的要改善。幾次幫襯都見客用廁所維修中,似乎開張以來從未有一天可以使用。友人極急想去廁所,問可否借用Staff toilet,Staff回答不可以,友人再問知唔知附近邊度有廁所,Staff又答不知道,結果要擔遮出去搵廁所。我哋又唔係白撞,有幫襯的,咁都唔可以借廁所?唔借唔緊要,至少都應該話到俾人知附近邊度有廁所。可能落雨,客人比較少,Staff在店內玩猜拳、用電話玩大話骰,竟比在場作為客人的我們玩得更興高采烈。雖然只係賣飲品的店舖,未去到要serve客,但公然玩樂打鬧又係咪恰當?

2018-08-22
$40 (宵夜)