2024-10-13 215 瀏覽
見間嘢concept幾有趣, 呢日有時間就摸咗上黎買杯手搖飲望住menu其實佢品項都幾多, 最難得仲要有我最愛嘅麻糬, 呢個必須叫一場黎到無理由唔叫高蛋白嘅東東但第一次試其實勁驚中伏, 以前有試過飲啲蛋白drink/朋友話好好飲嘅代餐嗰啲, end up都係覺得超級難飲 (並從此認定嗰啲frd嘅味覺信唔過lol)所以最終我都係叫咗高蛋白麻糬焙茶鮮奶, 諗住就算有啲奇怪味, 叫做焙茶個味會strong少少可以幫手cover到店仔由落單到製作都係one man band, 所以等嘅時間係會耐少少一到手飲一啖哇, 開心咗, fr全埋眼飲嘅話完全唔知入邊有咁落蛋白粉, 就係平時飲開肥仔水嘅味XD見另外仲有個雞胸碗仔刺, 遲啲天氣凍咗會想試係覺得店家反正都要source雞胸返黎, 其實可以順便賣埋雞胸, 方便下佢啲target audience好多應該都係做gym人士, 私心敲碗想要herb味雞胸hehe
一場黎到無理由唔叫高蛋白嘅東東
見另外仲有個雞胸碗仔刺, 遲啲天氣凍咗會想試