2018-10-23 460 瀏覽
今日星期五專登放假去玩, 去玩之前諗住食個BRUNCH先, 呢間屋子生活其實係OPENRICE睇過幾次都想黎, 不過就係唔多順路, 反正今日得閒所以就黎左!!!其實都唔難黎, 一出地鐵商場落一層就係, 可能係平日所以唔使等位, 裝修好簡約好靚, 一入去就見到有大玻璃, 陽光射入黎好舒服, 真係好有FEEL, 佢仲有座地下位, 日式FEEL好濃, 不過我今日著左裙, 所以都係坐返椅先LA, 下次有機會再黎坐地下。我叫左 關西牛肉定食 配 抹綠奶茶 $82嘩!!好豐富呀, 中間係超級勁多既牛肉, 下面有粉絲, 牛肉超好味好甜, 粉絲又入晒味, 正!! 白飯加左日本個D伴飯食既料, 超好味!!! 仲有前菜, 麵鼓湯同埋沙律, 份量多到我真係食唔晒!!至於個抹綠奶茶以為佢跟餐飲品會好HEA, 點知都係勁好味!!!! 物超所值!!朋友叫左呢個 溫泉蛋海老天婦羅冷烏冬 $88又嘩左出聲!! 好鬼靚呀!! 隻溫泉蛋不得了, 下面仲有烏冬, 睇落去好似好少, 但食起上黎好夠飽, 味道一流, 炸蝦天婦羅又熱又脆!!!另外叫左杯MOCHA , 因為餐飲冇MOCHA揀一都冇得加錢, 係另叫既, 拉花雖然就普

抹綠奶茶
我叫左 關西牛肉定食 配 抹綠奶茶 $82

朋友叫左呢個 溫泉蛋海老天婦羅冷烏冬 $88

另外叫左杯MOCHA , 因為餐飲冇MOCHA揀一都冇得加錢, 係另叫既, 拉花雖然就普通D, 不過味道不錯, 不會太甜。GOOD CAFÉ!!
溫泉蛋海老天婦羅冷烏冬
MOCHA