2017-09-16 97 瀏覽
阿翁廚房!地點好容易搵到,門面好大, 一行入門口見到餐廳排曬隊。我同姑媽個心就緊係覺得多人嚟嘅地方啲嘢一定唔錯。見到餐廳裡面好多人叫咗竹笙火腿雲吞雞, 跟住我又叫一個 , 個湯材料十足分量 ,好鮮甜, 雲吞好爽口 , 湯好有雞味, 雞食落口非常唔錯!之後叫咗個黑醋魚柳飯, 黑醋魚一碟! 送飯一碗,非常經濟又好食。然後再叫多一幹貝雲腿寒旁蠏, 味道好有口感,火腿蟹肉幹貝蛋白, 材料好多, 食落十分滿意。最後再叫多一個小籠包 , 食咗唔夠再叫多一籠, 味道感覺幾好,同鼎泰豐小籠包差唔多味道,姑媽都話唔錯,,, 下次帶埋朋友再嚟呢間食過, 服務員招呼非常好, 令到我坐喺度食飯覺得好有親切嘅感覺。
我同姑媽個心就緊係覺得多人嚟嘅地方啲嘢一定唔錯。