之前食佢哋分店嘅泡菜,真係麻麻哋,食完真係覺得自己會腎有事,不過我覺得有機會係一間分店嘅問題,所以我今次食第二間,嚟咗北角呢間分店試吓。試埋呢間分店之後我發覺應該全部分店都係咁咸,所以唔需要再食了。麻油菠菜,味道唔錯,不過都係偏鹹,好多麻油,少少油膩,不過都可以,接受到!不過韓式粉絲就真係好恐怖,好多油,好似係用油煮嘅咁,第一次食咁油嘅粉絲⋯同埋得好少配菜,剩係得上面有幾條蔬菜,下邊全部都淨係粉絲,收我$60 ,俾啲咁嘅嘢我今次又買多一次紫蘇葉,真係唔得,好鹹,真係好想睇個老闆自己試一次,食一盒俾我睇吓,睇佢自己食唔食到!飯卷OK,勉強可以吞落肚,不過真係唔係幾好食,之前食過係OK好食,今次食,好似食緊白飯咁,冇乜味道,呢度嘅嘢點解變成咁,一係好鹹,一係冇味道,好奇怪