2018-11-14
食完晚飯 又唔係好夜同想食啲甜品 就去左煙廠街附近睇下甜品有咩想食 跟住就簡左HeSheEat 已經有一段時間無黎HeSheEat 裝修係適合女士們閨蜜們一齊吹水 慢慢影下相打下卡😆叫左個綠茶心太軟食 店員好細心咁提一下話心太軟係即整 可能要等15-20分鐘 點知吹一陣水 好快就有得食🤣 本身都驚會有啲滯 但出奇地無個種好”柳”既感覺 綠茶味都濃 但綠茶控可能會覺得綠茶味唔夠濃🙈熱既心太軟 再配上一個凍既雪糕 都係一個幾好既配搭 但如果可以再多啲Toppings 好似紅豆/小丸子...就無敵啦😛其實每次黎到都係食甜品 下次可以黎試下正餐 同埋大家可以留意下最緊做緊既優惠 食正餐加多$50蚊就有得食甜品放題 真心食兩個就已經回哂本 可惜岩岩去完先推出呢個優惠 不過可以再去過