招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
餐廳: 譚仔雲南米線 (翠屏(北)商場)
資訊:

2016-04-24 999 瀏覽
一諗唔到食咩就會去食譚仔雞肉,腩肉,牛丸佢地有分麻辣(1-10少辣🌶/小辣,中辣大辣)同酸辣我自己就食麻辣多,第一次ge話最好叫3小辣試下先再加個細土tim(土匪雞翼)幾香口有黑芝麻係面,幾入味佢地仲有麻辣豬耳,涼伴青瓜,涼伴木耳...幾款小食全部都好惹味😝蒜泥白肉,食完個口好勁蒜味,腩肉都索左好多精華,送米線一流,2個人叫一碟細已經好夠份量!一碟都幾多!麻辣豬耳d汁少少辣幾香口一碟分量都好多嫁!2個人埋單都係百幾蚊平時我地仲會買埋外賣,反屋企自己翻熱再食真心譚仔die heart fans💕✋🏿食到飽飽走人
一諗唔到食咩就會去食譚仔

雞肉,腩肉,牛丸

佢地有分麻辣(1-10少辣🌶/小辣,中辣大辣)同酸辣

我自己就食麻辣多,

第一次ge話最好叫3小辣試下先

再加個細土tim(土匪雞翼)幾香口

有黑芝麻係面,幾入味

麻辣豬耳d汁少少辣幾香口
一碟分量都好多嫁!

2個人埋單都係百幾蚊

平時我地仲會買埋外賣,反屋企自己翻熱再食

真心譚仔die heart fans💕✋🏿

食到飽飽走人