2007-04-04 1 瀏覽
第一次, 唔係好識路, 兜圏, 原來係入商場地下再搭就最方便.cafe 地方唔大, 位唔多, 似餐廳格局, 無sofa 位. 以紅色為主, 燈光偏暗, 感覺大致ok.set dinner 揀唔, 唯有散叫. 但覺得餐牌選擇唔多, 本來想叫飯食, 但散叫原來無飯. 相信飲會好d, drink list 齊全好多.焗薯皮$42- 一碟4件, 皮連肉都幾厚, 肉碎好多, 都幾好味, 同埋唔油lor.蘋果雞肉素菜批$40- size好細, 所謂批就好似薄底pizza 咁, 但批底就係酥皮lor. 都幾得意, 味道都可以, 酥皮整得好靚,味道都好match.紫蘇西蘭花蝴蝶粉$60 - 幾精美, 鍾意佢醬唔多, 雖然菜簡單, 但都幾好味.栗子cheese cake $28 - 係店員大力推介. 都真係唔錯, 栗子茸少, cheese cake d 芝士味夠. 呢度有整餅班, 所以cake 應該係homemade , 有咁水準, 好好啦!好味!店員還推介整餅班同membership 計劃, 雖然最終我無答應到, 但都唔會俾面色, 仲同我地有講有笑tim, 好好服務態度. 下次會再. 如果係飲傾計,

店員還推介整餅班同membership 計劃, 雖然最終我無答應到, 但都唔會俾面色, 仲同我地有講有笑tim, 好好服務態度. 下次會再. 如果係飲傾計, 應該會係一個唔錯地方.