2024-06-30
🏙️旺角嘅一間酒吧兼餐廳,俾佢個happy hour時段優惠 吸引咗😍📆星期一至日 5:30-8:00 pm 所有飲品一律特價$48/杯🍺🥤~就算係cocktail or mocktail 🍸 一樣價錢☀️🌞夏日炎炎,一坐低就叫左一杯Bloody Cocktail 🍹 好Reflection嘅一杯嘢飲入邊有唔同嘅水果 例如cherry grapefruit cranberry 💕再加埋vodka 原來都可以好夾㗎上面有啲cream 啖啖都好飽滿 😙😙另一杯叫咗mocktail cranberry 果汁,上面呢就係有荔枝沙冰,而且仲有爆炸糖可以加埋落去有三重口感 好特別😍😍🐙一口酥炸魷魚圈配蛋黃醬及茄汁高溫油炸鎖住鮮甜味,一口咬下海鮮味滿滿 口感啱啱好唔硬🍕忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士pizza呢個Pizza餅底幾有口感 應該係人手整嘅 😌一咬落去有大量芝士襯底 軟腍腍嘅感覺 上高有肥美嘅三文魚🍣🍝白汁蘑菇海鮮狗仔粉配香煎帶子姨姨韌韌嘅狗仔粉平時應該係港式嘅食品 今次配合西式嘅帶子有幾特別但係半鹹淡,所以仲要加埋辣嘅菜譜中西合璧嘅fusion菜🐶狗仔粉嘅配料有好多 每一口都充滿鮮味另外惠顧任何正
☀️🌞夏日炎炎,一坐低就叫左一杯
再加埋vodka 原來都可以好夾㗎
上面有啲cream 啖啖都好飽滿 😙😙
🐙一口酥炸魷魚圈配蛋黃醬及茄汁
高溫油炸鎖住鮮甜味,一口咬下海鮮味滿滿 口感啱啱好唔硬
🍕忌廉菠菜煙三文魚水牛芝士pizza
呢個Pizza餅底幾有口感
應該係人手整嘅 😌
一咬落去有大量芝士襯底
軟腍腍嘅感覺 上高有肥美嘅三文魚🍣
🍝白汁蘑菇海鮮狗仔粉配香煎帶子
但係半鹹淡,所以仲要加埋辣嘅菜譜
中西合璧嘅fusion菜🐶
狗仔粉嘅配料有好多 每一口都充滿鮮味
另外惠顧任何正價飲品一杯,即可以優惠價$10 加購每日新鮮生蠔一隻 ~