O左咀, 新開張的店連KC都不給好評. 難道, 真的很差.無聊行左上山, 想找過地方坐坐, 飲杯野, 先回家. 連鎖店的吸引不大, 便繼續行, 大不了找到巴士站, 即坐車落山.行到衛城道, 有間好別緻既餐廳, 問問可否飲杯野, 小姐帶我到另一邊, 佢既coffee shop.本來只想一杯ice coffee, 但有個cake set, $38 連飲. 當然不浪費機會, 吃多個 cheese cake (單叫咖啡$28, 單叫cheese cake $22, why not.) 其實環境做就, 舒服, 嘆cofee, 下午茶聊天, 這裡絕對是好地方. blueberry cheese cake, 不過不失, ice latte 看樣靚, 飲落唔漏, 可以的.其它不能評, 只可以說, 半山飲咖啡, 嘆環境, 唔錯. 夜晚車不多, 日頭會唔會又唔同feel呢. 下位再評吧. 相信, 短期內我不會因為他而在半山出沒.飲咖啡, 俾個笑, 是可以的.
O左咀, 新開張的店連KC都不給好評. 難道, 真的很差.

飲咖啡, 俾個笑, 是可以的.
餐廳
coffee shop
cheese cake
$38 (其他)