2017-05-28 8731 瀏覽
同男朋友週年紀念,當然要隆重其事,不醉無歸!除咗要有靚景,服務好之外,一定重要有一定份量既高質美食,先滿足到我地兩個大胃王酒鬼!既然夾到一曰Sunday off, 咁一於去食brunch啦!Sheraton 個景就一向都無敵所以我哋已經預早一個月落訂book枱一去到侍應就每人比一杯香檳今次嘅香檳係ruinart泡沫細緻,充滿梨同花香,hazelnut after taste Very nice and elegant 即開生蠔有五款三款美國,兩款法國美國creamy不過同男朋友都鐘意法國多d海水味重,after taste 長因為size細,所以我地食咗4打Buffet 重有刺身,沙津,燒斧頭扒…等龍蝦湯係必飲好香濃Main 我地叫咗 lobster ThermidorBeef tenderloin & foie gras波士頓龍蝦鉗都去咗殼肉鮮甜爽彈!唔係雪藏貨可以比Beef tenderloin 肉香又軟Foie gras 入口即溶冇渣配一口ruinart 去肥腻感完美甜品亦好多選擇男朋友話唔錯不過我真係食唔落今次真係正宗飲飽食醉
同男朋友週年紀念,當然要隆重其事,不醉無歸!

Sheraton 個景就一向都無敵

即開生蠔有五款
三款美國,兩款法國
美國creamy
不過同男朋友都鐘意法國多d
海水味重,after taste 長
因為size細,所以我地食咗4打

Buffet 重有刺身,沙津,燒斧頭扒…等
龍蝦湯係必飲
好香濃