餐廳: 小雨天 (華都中心)
資訊:

2021-11-03 265 瀏覽
☺️未試過喺呢個商場食野❤今日晏晝行過見到有位,環境都幾乾淨,咁就入去試吓啦。..🥟過橋韭菜豬肉餃子 $32/6隻 (抵食)❤好欣賞佢哋嘅餃子🥟又大粒右足料😋性價比好高,必食呀!..🍜骨湯腐竹滑雞湯飯 $45❤️個腐皮好滑,雞就冇乜驚喜,普普通通,但係個湯好好味😋..🍜滋味豬骨筒湯飯 $45❤️呢個湯飯係幾特別嘅,佢跟餐都會有一支飲管比你"絕"啲豬骨筒裏便嗰啲骨髓食,肉就冇乜得食,但都夠飽㗎。..☕️熱柚子蜜 (叫餐另加$8)❤️我見好多人飲凍飲🥤因為我自己本身就唔飲凍飲嘅,所以就叫咗個熱嘅柚子蜜,但係杯柚子蜜好淡,冇乜柚子味,若果你可以飲凍野嘅話,我建議你飲凍野穩陣啲啦。..💰$130 / 2人 (午餐)..服務:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️(最高分為五粒星)
🥟過橋韭菜豬肉餃子 $32/6隻 (抵食)

❤好欣賞佢哋嘅餃子🥟又大粒右足料😋性價比好高,必食呀!
🍜骨湯腐竹滑雞湯飯 $45

❤️個腐皮好滑,雞就冇乜驚喜,普普通通,但係個湯好好味😋
🍜滋味豬骨筒湯飯 $45

☕️熱柚子蜜 (叫餐另加$8)

💰$130 / 2人 (午餐)
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️
(最高分為五粒星)