2021-09-06 2966 瀏覽
I M Teppanyaki 「鑄」由大坑搬咗去天后大約一個多月,早前終於有機會去食,餐廳店面大左好多,除咗有一張大嘅鐵板燒長枱(約十二人)另外仲有兩間房。不過book餐廳重點唔係book位係book個Head Chef⋯⋯所以今日拜託咗Mok San俾啲驚喜我🤣 鐵板燒食得多,鐵板燒金山勾真係第一次食,多謝Mok San精心安排,金山勾上粉再以鐵板煎到金黃色加上北海道馬糞海膽再配以高湯,口感同味道的配合都是一流,不愧為米芝蓮一星鐵板燒,有興趣試記得要提早預訂。另外冰火鐵板鰻魚海膽手卷同黑松露龍蝦菠菜麵都係我嘅至愛,其他出品一樣出色,重點係最後嘅Mok San愛心鐵板煎荷包蛋x太陽蛋炒飯🤤🥰大滿足美味しい!