發掘咗呢間墨西哥風情嘅餐廳,絕對係因為路痴我上次搵緊路去PMQ 覺得佢嘅裝修好靚 所以記住左係心入面 然後上次友人生日 Book枱嘅時候再發現咗佢原來都係Blacksheep集團期下!果然Blacksheep旗下嘅餐廳都唔會令人失望🤤🌽𝘾𝙝𝙖𝙧𝙤𝙘𝙤𝙖𝙡-𝙂𝙧𝙞𝙡𝙡𝙚𝙙 𝙈𝙚𝙭𝙞𝙘𝙖𝙣 𝙎𝙩𝙧𝙚𝙚𝙩 𝘾𝙤𝙧𝙣 $𝟰𝟮燒得啱啱好啱啱好嘅奶油香味再加埋啱啱少少少少嘅辣椒粉🤏🏼呢個燒粟米絕對係呢間餐廳嘅MVP 唔止睇得仲食得🤤因為係慶祝友人嘅生日,店員仲好好人送咗我哋每日一shot tequila 我哋都覺得好好飲 應該下次會再去試吓佢地happy hour

• Charcoal-Grilled  Mexican  Street  Corn