今日又去釣魚🎣,所以一返工同朋友快快係附近搵嘢食,我就介紹左佢地食lee間北海道湯咖哩小店𥚃面裝修幾清新,d畫好cute cute,之前食聽到d staff都係日文對話,可能係日本人開,不過注意未fact check的🙈佢有set dinner,有嘢飲跟埋,比較特別有green apple tea同peach tea,唔洗加錢個餐跟埋薯仔沙律,日本style嘅薯仔沙律係最好味的,果然好正👍👍我地一行四人,三個人嗌左個湯咖喱雞髀🐔飯🙈朋友話同北海道比,佢比較水同淡,其實我就覺得好食嘅,雞脾又滑,配菜都好多種類得我男朋友好特別咁嗌左湯咖哩豚肉飯,望落幾正咁食完有個日本人行埋黎問意見,最欣賞佢用有限嘅廣東話問,好親切又有禮貌👍👍

得我男朋友好特別咁嗌左湯咖哩豚肉飯,望落幾正咁

2019-09-27