2024-05-30
皇玥出品的蝴蝶酥,食過1次之後,就經常買🤭皇玥嘅產品包裝精美味道又好,送禮🎁自用都好岩🛍️今日我又幫Mina姐入貨了🛒✨原味蝴蝶酥香濃牛油🧈香味,口感鬆脆,外脆內酥,食過1次必定愛上,已多次要求回購🥰✨榛子脆條粒粒嘅榛子碎鋪滿脆條,層層嘅酥皮,充滿牛油香氣,每一層都夾雜着榛子同牛油香,脆而不膩,豐富的口感層次✨咖啡蛋捲蛋味濃郁,牛油味香,用上古法炮製,令到蛋捲嘅口感更上一層皇玥出品的蝴蝶酥,食過1次之後,就經常買🤭皇玥嘅產品包裝精美味道又好,送禮🎁自用都好岩🛍️今日我又幫Mina姐入貨了🛒✨原味蝴蝶酥香濃牛油🧈香味,口感鬆脆,外脆內酥,食過1次必定愛上,已多次要求回購🥰✨榛子脆條粒粒嘅榛子碎鋪滿脆條,層層嘅酥皮,充滿牛油香氣,每一層都夾雜着榛子同牛油香,脆而不膩,豐富的口感層次✨咖啡蛋捲蛋味濃郁,牛油味香,用上古法炮製,令到蛋捲嘅口感更上一層
✨原味蝴蝶酥
✨榛子脆條